Interessegebieden
Locatie

Meer informatie nodig?

Wij helpen u graag verder.

Mercedes-Benz Belgium

Tollaan 681200 Brussel
Klik hier voor de routebeschrijving

Mercedes-Benz Nederland

Ravenswade 43439 LD NieuwegeinPO Box 20883500 GB Utrecht
Klik hier voor de routebeschrijving
Indien je geen passende vacature hebt gevonden, meld je dan aan voor onze Job Alert. De Job Alert houdt je op de hoogte van onze nieuwste vacatures in jouw interessegebied. Op deze manier ben je er als eerste bij als er een nieuwe vacature wordt gepubliceerd!
Met inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij de verantwoordelijke recruiter. Je vindt de contactgegevens van de verantwoordelijke recruiter onderaan de vacature.
Binnen 2 weken geven wij u feedback over uw kandidatuur.
Bij Mercedes-Benz staan onze medewerkers centraal. Ongeveer 289.000 medewerkers uit 150 landen werken bij het moederbedrijf Mercedes Benz Group. We zorgen er met zijn allen voor dat iedereen zich thuis voelt. Onze cultuur kenmerkt zich door creativiteit, innovatie en teamspirit. Je komt terecht in een divers en multidisciplinair team waar veel waarde wordt gehecht aan co-creatie. Wij bieden ruimte om jouw kwaliteiten en creatieve ideëen te benutten. Laten we van elkaar leren en met elkaar creëren! Werken bij Mercedes-Benz biedt veel voordelen: van flexibel werken, een internationale omgeving en individuele ontwikkelingsmogelijkheden tot diverse gezondheids- en sportinitiatieven en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
In de uitnodiging voor het interview sturen we je wie je tijdens het interview zult ontmoeten. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een hiring manager en een recruiter zijn.