Interessegebieden
Locatie

Meer informatie?

Wij helpen je graag.

Mercedes-Benz Nederland

Ravenswade 43439 LD NieuwegeinPO Box 20883500 GB Utrecht
Klik hier voor de routebeschrijving

Mercedes-Benz Belgium

Tollaan 681200 Brussel
Klik hier voor de routebeschrijving
Met inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij de verantwoordelijke recruiter. Je vindt de contactgegevens van de verantwoordelijke recruiter onderaan de vacature.
Indien jij geen passende vacature hebt gevonden, meld je dan aan voor onze Job Alert. De job alert houdt je op de hoogte van onze nieuwste vacatures in jouw interessegebied. Op deze manier ben jij er als eerste bij als er een nieuwe vacature wordt gepubliceerd!
Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie op jouw sollicitatie.
Bij Mercedes-Benz staan onze medewerkers centraal. Ongeveer 289.000 medewerkers uit 150 landen werken bij het moederbedrijf Mercedes Benz Group. We zorgen er met zijn allen voor dat iedereen zich thuis voelt. Onze cultuur kenmerkt zich door creativiteit, innovatie en teamspirit. Je komt terecht in een divers en multidisciplinair team waar veel waarde wordt gehecht aan co-creatie. Wij bieden ruimte om jouw kwaliteiten en creatieve ideëen te benutten. Laten we van elkaar leren en met elkaar creëren! Werken bij Mercedes-Benz biedt veel voordelen: van flexibel werken, een internationale omgeving en individuele ontwikkelingsmogelijkheden tot diverse gezondheids- en sportinitiatieven en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Wij sturen je een gespreksbevestiging per e-mail waarin wij de gesprekspartners vermelden. Dit zijn normaliter de recruiter en de manager van de afdeling.